Üdvözöljük megújult Weboldalunkon!

Szerző: Webmester Közzétéve:

FONTOS TUDNIVALÓK A CFMOTÓRÓL

Kereskedésünk Budapesttől 34 km-re található.

 

Minden általunk forgalmazott jármű rendelkezik:

Európai típusbizonyítvánnyal

4×4 hajtással

Vonóhoroggal

Csörlővel

2 év garanciával (motor, váltó, elektromos berendezések)

Rendszámozható az összes általunk forgalmazott jármű!

Rendszám esetén a műszaki vizsga érvényessége 4 év.

Traktornak vizsgáztatott kategóriák Áfája visszaigényelhető!

 

A CFMOTO Európában, Amerikában, Ausztráliában, az egyik legmegbízhatóbb, teljes alkatrész-, felszerelés és szervízháttérrel rendelkező munka-, és szabadidőjárművek gyártója, illetve forgalmazója! Európai alkatrészraktárunkból minden gyorsan hozzáférhető. A CFMOTO teljes palettával rendelkezik a minimum kategóriától (CFORCE 450S) a csúcskategóriás, brutális teljesítményű (CFORCE 1000) quadokig mindennel. Ezen felül munka-, és szabadidő buggyk, Side-by-Side járművek is a termékpaletta részét képezik. Minden modellünk rendszámozható és közúti forgalomban közlekedhet! Mind az Európai, mind az amerikai és Ausztrál kereskedelemben jelentős eladással rendelkezünk. A CFMOTO megfelel a magas minőségi és optikai elvárásoknak is! Ár és minőségpolitikánknak eredményeként rengetegen pártoltak át más márkáktól a CFMOTO irányába.

Rendkívül jó minőség, tetszetős forma, világszerte (így természetesen Magyarországon is) lefedett alkatrész-, felszerelés-, és szervízellátás.

Minden előnye mellett fontos a jó ár-, értékarányban az egyik legjobb választás a CFMOTO!

Nézze meg, próbálja ki, nem fog csalódni!

Jogosítvány igény: CFMOTO járműveink „A”, „B” és traktorvezetésre alkalmas jogosítvánnyal vezethetőek.

Erősségeink a minőség, design, kiegészítők, szerviz, alkatrészellátás, ár.

Kereskedésünkben a teljes Magyarországi CFMOTO paletta megvásárolható!

Kérjük, látogatása előtt telefonáljon, hogy az Ön által keresett típus raktárkészleten található e. Amennyiben épp nincs, úgy azt pár nap alatt beszerezzük!

Vásárlás esetén ingyenes országos házhoz szállítás!

 

CFMOTO ÁTTEKINTÉS

Az 1989-ben alapított, CFMOTO fejleszti, gyártja, forgalmazza és a világ legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb quadjait, terepjárókat, Side-by-Side haszongépjárműveket, valamint motorokat, alkatrészeket, sebességváltókat és tartozékokat, amelyeket több mint 2000 kereskedő értékesít világszerte. A CFMOTO a világ hatalmas sportágak haladó sorába lép és célja, hogy kifogástalan termékeket szállítson a kereskedőknek és rajongóknak világszerte.

 

INNOVÁCIÓ VEZÉRELT TECHNOLÓGIA

A CFMOTO kutatási és fejlesztési csoportja több mint 200 alkalmazottból áll öt országban. Tervezőink minden modern fejlesztést kihasználnak a járművek és a motorok tervezése területén, több mint 540 regisztrált szabadalommal és független szellemi joggal rendelkezünk. Az innováció ösztönzése kiterjed alkatrészekre és kiegészítőkre egyaránt. A fejlett kutatási és fejlesztési lehetőségek forrásaival a CFMOTO előrehalad a világszínvonalú gyártás felé a nagymotorsport-iparban, és célja, hogy prémium globális nagysport-márka legyen.

 

A MINŐSÉGRE FÓKUSZÁLUNK

A technológia és a minőség üzleti tevékenységünk lelke és eleme. Az irányítási rendszer fejlesztésébe fektetett idő, erőfeszítés és szakértelem lehetővé teszi számunkra, hogy kiemelkedő és megbízható termékeket biztosítsunk, páratlan minőségben.

 

FELHASZNÁLÓI ÉRTÉK

Hasznos célt szolgálunk a quad és motorsport elkötelezettjeinek. 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a nagysport-iparban, a CFMOTO mindig elkötelezett az egyes termékek optimális felhasználói értékének biztosítása mellett, ennek alapján a CFMOTO termékek egyre nagyobb arányban részesülnek a quad értékesítés területén, mint bármely más jármű. Hihetetlen gazdag tapasztalatokkal gazdagodik ebben a rendkívül versenyképes iparágban, és ideális partnernek bizonyul az élet élvezéséhez és a világ felfedezéséhez.

A CFMOTO felhasználók új szintű szabadidős élvezetet és izgalmat találhatnak járműveinkben, valamint élvezhetik a felfedezéseket és a munkában segítségül szolgának. Több szórakozást élvezhetnek a barátokkal, a családdal és a kollégákkal. – Tapasztaljon meg mindent együtt!

Kategóriák: Információk

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük